Blusmiddelen voor uw woning en/of bedrijf

Blusmiddelen voor uw woning en/of bedrijf

Wij ontzorgen u volledig

Wij bieden een totaaloplossing, wij verzorgen voor u een All Inn pakket. Wij leveren de blusmiddelen en controleren en onderhouden bestaande maar ook nieuwe brandblussers, brandslanghaspels en andere blusmiddelen. Via een servicecontract zorgen we dat uw blusmiddelen onderhouden worden. Het maakt voor ons niets uit of de werkzaamheden in Drenthe, Groningen of de rest van Nederland gedaan moeten worden!

Wij zijn al sinds 1994 een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf

All Inn Beveiligingssystemen heeft als gecertificeerd BORG beveiligingsbedrijf al jaren de kennis en expertise in huis om u een compleet pakket aan beveiligingssystemen aan te bieden. Wij weten precies wat de juiste beveiliging voor uw situatie is. Met een BORG certificatie zorgen we er zelfs voor dat u als eigenaar aan kunt tonen dat uw alarmsysteem deskundig en vakkundig is aangelegd en wordt onderhouden volgens de huidige geldende installatievoorschriften.

Blusmiddelen voor uw woning en/of bedrijf

Blusmiddelen van All Inn zijn:


Eenvoudig in gebruik

Betrouwbaar

Betaalbaar

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of woning gaat, we leveren altijd een compleet werkbare en betrouwbare blusmiddelen. Ook doen we onderhoud aan bestaande blusmiddelen. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Wij zorgen voor rust!

Tegenwoordig zijn blusmiddelen onmisbaar .
Een brand kan grote impact hebben, preventie is daarom belangrijk. Met oplossingen voor verschillende blusmiddelen
in elke situatie zorgen we dat uw bedrijfspand of woning vroegtijdig beheersbaar wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig