Zoekt u een  brandmeldinstallatie  in Hoogeveen?

Zoekt u een brandmeldinstallatie in Hoogeveen?

Wij kunnen u volledig ontzorgen met een brandmeldinstallatie voorzien van een inspectiecertificaat!

Een brandmeldinstallatie is er in een aantal bewakingsvormen. Welke brandmeldinstallatie bij u verplicht is, is afhankelijk van de kenmerken van het pand en het gebruik hiervan. Wij bieden een totaaloplossing voor brandbeveiliging. Wij verzorgen (jaarlijkse) inspecties, levering en installatie van allerlei beveiligingsmiddelen, voeren onderhoud uit en adviseren u met inachtneming van de meest recente wet- en regelgeving. Vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van het personeel behoren standaard tot ons pakket.
Voor het opstellen van een PvE document t.b.v. een brandmeldinstallatie doen wij uiteraard ook in eigen beheer.

Wij zijn al sinds 1994 een gespecialiseerd branddetectiebedrijf


Zowel verzekeraars als gemeentes stellen hoge eisen op het gebied van brandveiligheid. Brandmeldinstallaties moeten namelijk aan allerlei voorwaarden voldoen. Niet alleen moet u over een brandmeldinstallatie conform NEN 2535 beschikken, maar deze moeten ook geïnstalleerd en onderhouden worden door een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf. Als gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf zorgen we ervoor dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet en dat deze vakkundig wordt onderhouden conform NEN 2576.

Zoekt u een  brandmeldinstallatie  in Hoogeveen?

Een brandmeldinstallatie van All Inn is:


Conform NEN 2535 en NEN2575

Betrouwbaar

Betaalbaar

Wij zorgen voor rust!

Jaarlijks ontstaan er veel branden. Een brand is niet altijd te voorkomen, maar kan wel snel gedetecteerd worden. Een betrouwbare brandmeldinstallatie is dus een absolute vereiste om veel schade te voorkomen en is cruciaal voor de veiligheid van medewerkers, bewoners en bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in brandpreventie en zorgen dat uw bedrijfspand aan alle eisen voldoet.

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of woning gaat, we leveren altijd een compleet werkbaar en betrouwbare brandmeldinstallatie. Ook doen we aanpassingen aan bestaande brandmeldinstallaties. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Zoekt u een  brandmeldinstallatie  in Hoogeveen?

Nieuw!

Een volledig draadloze brandmeldinstallatie dat geheel voldoet aan de eisen gesteld in de NEN 2535.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig