Neem nu contact op voor een brandmeldsysteem uit Groningen

Neem nu contact op voor een brandmeldsysteem uit Groningen

Wij ontzorgen u volledig met een brandmeldsysteem!

Een brandmeldsysteem is er in een aantal vormen. Welke installatie bij u verplicht is, is afhankelijk van de kenmerken van het pand en het gebruik hiervan. Wij bieden een totaaloplossing voor brandbeveiliging. Wij verzorgen (jaarlijkse) inspecties, levering en installatie van allerlei beveiligingsmiddelen, voeren onderhoud uit en adviseren u met inachtneming van de meest recente wet- en regelgeving. Vluchtwegplattegronden, een BHV-plan en training van het personeel behoren standaard tot ons pakket.

Wij zijn al sinds 1994 een gespecialiseerd branddetectiebedrijf

Zowel verzekeraars als gemeentes stellen hoge eisen op het gebied van brandveiligheid. Installaties moeten namelijk aan allerlei voorwaarden voldoen. Niet alleen moet u over een brandmeldsysteem conform NEN 2535 beschikken, maar deze moeten ook geïnstalleerd en onderhouden worden door een gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf. Als gespecialiseerd brandbeveiligingsbedrijf zorgen we ervoor dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet en dat deze vakkundig wordt onderhouden conform NEN 2576.

Neem nu contact op voor een brandmeldsysteem uit Groningen

Een brandmeldsysteem van All Inn is:


Conform NEN 2535 en NEN2575

Betrouwbaar

Betaalbaar

Wij zorgen voor rust!

Jaarlijks ontstaan er veel branden. Een brand is niet altijd te voorkomen, maar kan wel snel gedetecteerd worden. Een goed brandmeldsysteem is dus een absolute vereiste om veel schade te voorkomen en is cruciaal voor de veiligheid van medewerkers, bewoners en bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in brandpreventie en zorgen dat jouw bedrijfspand aan alle eisen voldoet.

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of woning gaat, we leveren altijd een compleet werkbaar en betrouwbaar brandmeldsysteem. Ook doen we aanpassingen aan bestaande brandmeldsystemen. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Neem nu contact op voor een brandmeldsysteem uit Groningen

Nieuw!

Een volledig draadloos brandmeldsysteem dat geheel voldoet aan de eisen gesteld in de NEN 2535.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig