Adres gegevens

All Inn Beveiligingssystemen
Holthe 50
9411 TP Beilen

Telefoon & E-mail

Tel.: +31 (0) 593-526250
E-mail:

CONTACT
  • CONFORM NEN 2535 EN 2575 EISEN
  • CONFORM BORG EISEN
  • WEET WIE U BINNEN LAAT...
  • VOOR UW EIGEN VEILIGHEID

Camerasysteem

De belangrijkste functie van een camerasysteem is natuurlijk het opnemen van beelden. Maar hedendaagse camera’s kunnen steeds meer. IP camera’s in combinatie met de juiste software kunnen u bijvoorbeeld via uw smartphone waarschuwen bij onraad.

Het toepassingsgebied van camerasystemen is ongekend groot, zo kunt u bijvoorbeeld de voordeur van een woonhuis bewaken, een winkel, school, straat of een verkeersplein monitoren; kortom er zijn zeer veel mogelijkheden.

IP Camera’s
IP camera’s zijn gekoppeld aan uw interne computernetwerk of hebben een eigen netwerk. Dit eigen netwerk is een standaard computernetwerk. IP camera’s werken, zoals de naam aangeeft, via IP (Internet Protocol). Het Internet is op het IP protocol gebaseerd. Dit is meteen de kracht van IP camera’s, u kunt uw camera’s overal ter wereld via een internetverbinding benaderen. Bijvoorbeeld op een vaste pc, maar ook via uw smartphone.

Met de juiste software nemen de mogelijkheden van IP camera’s enorm toe. Het beeld van de camera is in zones te delen met verschillende waarschuwingen. De software stuurt u dan bijvoorbeeld een emailtje als er iemand voor een deur staat, maar als hij via die deur naar binnen komt krijgt u direct een SMS’je. De mogelijkheden zijn legio.

Omdat software IP camera’s intelligent maakt zijn foutieve bewegingsmeldingen enorm afgenomen. Beweging van struiken en bomen kan er bijvoorbeeld uitgefilterd worden. Ook kan de belichting eenvoudig aangepast worden, waardoor tegenlicht vaak geen probleem meer is. Koppelingen met databases geven nog meer mogelijkheden, denk hierbij aan gezichts- of nummerplaat herkenning.

IP camera’s kunnen zo ingesteld worden dat ze alleen opnemen bij beweging, dit spaart u opslagcapaciteit en tijd als u de beelden moet doorzoeken. Tevens is het heel eenvoudig om opslagcapaciteit uit te breiden door middel van NAS (Network Attached Storage) oplossingen.

De ontwikkeling van IP camera’s gaat constant door. Op dit moment zijn er megapixel camera’s beschikbaar. Deze camera’s leveren beelden van fotokwaliteit. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor opsporing, gezichtsherkenning en kentekenherkenning.

 

CCTV (Close Circuit TeleVision)
CCTV is de traditionele manier van cameraaansturing. Bij CCTV vindt de beeldoverdracht plaats via een kabel naar een monitor en is dus gesloten en niet toegankelijk voor derden. Daarnaast zijn er ook IP oplossingen met de mogelijkheid om de beelden op een eigen netwerk (LAN) of via de ether (WAN) te koppelen.

Er zijn diverse manieren om iets met de beelden te doen, men kan ze alleen weergeven op een scherm, de beelden opslaan op een harddisk recorder of via IP koppelen op een netwerk zodat men overal waar men toegang heeft op internet kan meekijken en eventueel opslaan op een computer.

All Inn Beveiligingssystemen is in staat om u voor bijna alle situatie een passende oplossing aan te bieden.
Het is van belang dat mensen met een kwade bedoeling weten dat er op uw winkel/bedrijf gepast wordt

klik hier om een afspraak te maken