Zoekt u een camerainstallatie in Assen?

Zoekt u een camerainstallatie in Assen?

Camerainstallatie passend bij uw situatie

Er zijn veel verschillende camerainstallaties en mogelijkheden. Zo wilt u de beelden vast ook op uw telefoon kunnen bekijken. Of misschien wilt u dat de camerainstallatie aangesloten wordt op uw toegangscontrole en terreinbewaking. Het kan allemaal. Daarom bekijken we uitgebreid de situatie zodat we een passend advies kunnen geven. Afhankelijk van uw wensen en omgeving ontwerpen we een camerainstallatie op maat. Wij verzorgen de levering en installatie van de camera's en voeren ook het onderhoud uit.

Voldoet aan de huidige wet en regelgeving

Een professionele camerainstallatie voldoet aan een aantal basisvoorwaarden. Vanzelfsprekend wilt u de juiste beelden opnemen en deze gemakkelijk kunnen terugvinden. Ook is het belangrijk dat de beelden van goede kwaliteit zijn, zodat u hierop kunt terugvallen indien nodig. Wij zorgen ervoor dat de camerainstallatie aan alle voorschriften voldoet.

Wij zorgen voor rust!

Met een camerainstallatie kun je efficiënt en effectief mensen, goederen en processen bewaken. Met de nieuwste camera's creëren we een passende oplossing voor iedere werk- en leefomgeving. De systemen worden steeds intelligenter, je kunt snel en eenvoudig uitbreiden en de beelden overal ter wereld bekijken.

Zoekt u een camerainstallatie in Assen?

Een camerainstallatie van All Inn is:


Altijd haarscherp

Betrouwbaar

Betaalbaar

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of woning gaat, we leveren altijd een compleet werkbaar en betrouwbaar camerasysteem. Ook doen we aanpassingen aan bestaande camerainstallaties. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig