Corona detectie systemen voor uw bedrijf of instelling

Corona detectie systemen voor uw bedrijf of instelling

Corona maatregel 1,5 meter afstand, wij zorgen ervoor!

In hotels, kantoorpanden en winkels is het lastig om de juiste 1,5 meter afstand te houden. Wij kunnen u hiervoor een slimme oplossing bieden bijvoorbeeld een personen tel camera systeem die kan tellen hoeveel mensen er aanwezig zijn. Camera's met een mondkap detectie tegen het corona virus is zelfs mogelijk!

Corona detectie systemen voor uw bedrijf of instelling

Een Coronaproof systeem van All Inn is:


Simpel in gebruik

Betrouwbaar

Betaalbaar

Corona detectie systemen voor uw bedrijf of instelling

Personen tel camera systeem

Door het coronavirus zijn we inmiddels gebonden aan een aantal regels waaronder maximaal aantalen en 1,5 meter regel. Het is lastig om dit continu te bewaken door uzelf.

Wij kunnen u hierbij helpen met onze digitale corona proof systemen die kunnen tellen en meten en waarmee we vervolgens een stem kunnen laten horen of een deur kunnen laten openen bij de juiste aantallen of afstand.

Ook het dragen van een mondkapje tegen het corona virus kunnen we bewaken door middel van speciale camera,s die ook gebruikt kunnen worden natuurlijk voor de normale bewakingsopnames.

Onze corona systemen zijn uiterst simpel in gebruik en natuurlijk stellen wij het systeem zodanig in dat het past bij uw bedrijf.

Neemt u gerust contact met ons op voor de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of instelling gaat, we leveren altijd een compleet werkbaar en betrouwbaar corona proof systeem. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig