Corona personentelling of afstandsdetectie vaststellen?

Corona personentelling of afstandsdetectie vaststellen?

Corona maatregel 1,5 meter afstand, wij zorgen ervoor!

In hotels, kantoorpanden en winkels is het lastig om de juiste corona maatregel van 1,5 meter afstand te houden. Wij kunnen u hiervoor een slimme oplossingen bieden. Bijvoorbeeld een Corona proof camera systeem dat kan tellen hoeveel mensen er aanwezig zijn. Corona camera's met een mondkap detectie tegen het corona virus zijn zelfs mogelijk! Ook is het mogelijk om te 1,5 meter maatregel te detecteren en daaraan bij een alarm een actie te starten.

Corona personentelling of afstandsdetectie vaststellen?

Een Coronaproof systeem van All Inn is:


Simpel in gebruik

Betrouwbaar

Betaalbaar

Corona personentelling of afstandsdetectie vaststellen?

Personen tel camera systeem

Door het coronavirus zijn we inmiddels gebonden aan een aantal regels waaronder maximale aantallen en de 1,5 meter regel. Het is lastig om dit continu zelf te bewaken.

Wij kunnen u hierbij helpen met onze digitale coronaproof systemen die aantallen personen kunnen tellen en afstanden meten. Vervolgens is het mogelijk een stem met een waarschuwingsboodschap te laten horen. Of een deur laten openen bij de juiste aantallen en/of afstand.

Ook het verplicht dragen van een mondkapje tegen het corona virus kunnen we bewaken door middel van speciale camera's die ook gebruikt kunnen worden voor de normale bewakingsopnames.

Onze corona systemen zijn uiterst simpel in gebruik en natuurlijk stellen wij het systeem zodanig in dat het past bij uw bedrijf.

Neemt u gerust contact met ons op voor de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Corona personentelling of afstandsdetectie vaststellen?

Afstandsbewaking 1,5 meter met camera.

Het houden aan de 1,5 meter maatregel is in de praktijk toch soms erg lastig. Om dit te kunnen bewaken zou je er controleurs op moeten zetten die dit de gehele dag door controleren, dit kost natuurlijk veel geld.
Wij hebben een betaalbare oplossing hiervoor! een of meerdere cameras die een gebied kunnen controleren en die bij een overschrijding van de 1,5 meter afstand een melding genereren naar een mobiele smartphone, zodat de gebruiker hierop actie kan ondernemen.

Neem vandaag nog contact op met ons voor nog meer voordelen en mogelijkheden in een vrijblijvende afspraak.

Persoonlijk en betrokken

We geven niet klakkeloos advies of maken wat, maar we gaan altijd eerst het gesprek met u aan. Wij zijn er persoonlijk mee gemoeid. Met elkaar, het team en de opdrachtgever zorgen we voor het resultaat. Onze betrokkenheid zie je in alles terug. Een sok om de trap zodat de vloer niet beschadigd, is een klein detail maar juist dat maakt het verschil.

Bijna alles is mogelijk!

Of het nu om een bedrijfspand of instelling gaat, we leveren altijd een compleet werkbaar en betrouwbaar corona proof systeem. We denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag bij informatie aanvraag aangeven om welk onderwerp het gaat.

  • Beveiligingssystemen
  • Vacatures
  • Overig