Adres gegevens

All Inn Beveiligingssystemen
Holthe 50
9411 TP Beilen

Telefoon & E-mail

Tel.: +31 (0) 593-526250
E-mail:

CONTACT
  • CONFORM NEN 2535 EN 2575 EISEN
  • CONFORM BORG EISEN
  • WEET WIE U BINNEN LAAT...
  • VOOR UW EIGEN VEILIGHEID

Alarmsysteem

Een inbraak in bedrijven, instellingen en woningen komt tegenwoordig ook in Drenthe maar al te vaak voor. Behalve dat een inbraak gepaard gaat met schade en financieel verlies, brengt dit voor bedrijven verstoringen met zich mee die kunnen leiden tot verlies van werk en klanten.
Ook een inbraak in een woning kan voor de bewoners vervelende gevolgen hebben. Behalve de financiële schade kan de diefstal van bezittingen met onvervangbare emotionele waarde een groot verlies zijn, om dan nog maar te zwijgen over het veiligheidsgevoel dat aangetast wordt.

Het installeren van een elektronisch alarmsysteem is een bewezen effectieve manier om het risico van inbraak aanzienlijk te verkleinen. Niet alleen werkt dit preventief, maar ook zal door een snelle alarmering de grootte van de schade beperkt worden.

All Inn Beveiligingssystemen uit Beilen(regio Drenthe) is uw Borg erkend beveiligingsinstallateur voor een alarminstallatie, beveiligingsinstallatie in de regio Assen, Beilen, Emmen, Meppel, Groningen, Zwolle


All Inn als beveiligingsbedrijf

Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een effectief en kwalitatief goed alarmsysteem is werk voor de beveiligingsvakman. All Inn Beveiligingssystemen kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van alarmsystemen. Wij weten welke technieken zich hebben bewezen en wat de nieuwste technologieën op het gebied van beveiligingssystemen zijn. Of het nu gaat om de keuze voor het type detectie, bijvoorbeeld passief infrarood (pir), aktief infrarood, radar, ultrasoon, glasbreukmelders, magneetcontacten of schootcontacten, óf om de keuze voor doormelding naar een particuliere meldkamer (PAC) via een analoge of isdn telefoonaansluiting, gsm, of via Alarm over IP (AoIP), wij kunnen u adviseren.

Ook voor het onderhoud van uw alarmsysteem kunt u bij All Inn Beveiligingssystemen terecht. Voor een storingsvrije werking van een alarmsysteem is het belangrijk dat deze jaarlijks wordt gecontroleerd. Daarnaast kunt u in het geval van een storing een beroep doen op onze 24- uurs servicedienst.


BORG certificering

Verzekeraars kunnen bij het afsluiten van een verzekering de eis stellen dat het te verzekeren object voorzien is van een elektronisch inbraakbeveiligingssysteem.
Als erkend BORG beveiligingsbedrijf kunnen wij voor de door ons geïnstalleerde alarmsystemen een BORG certificaat afgeven. Hiermee kan worden aangetoond dat het alarmsysteem voldoet aan alle eisen.

klik hier om een afspraak te maken

 

Real Time Analytics

Alarminstallatie, beveiliging, beveiligingsinstallateur, beveiligingsinstallatie, inbraak, inbraaksysteem, inbraakalarm, Drenthe, Groningen, Assen, Beilen, Zwolle, Emmen, Meppel, Overstappen, onderhoudscontract, Alarmsysteem, Beveiligingssysteem, Borg erkend